моля да ми кажете,спрел съм се на alfa romeo 146 1.8 ts 16v -бензин .моля кажете дали са здрави,с много нормално каране 9 - 10 градско ще даде ли? как са на подръжка при положение,че не карам много често.в автокъщата ми показаха документа точно на тая alfa и пишеше че е 70 и неколко KW,възможно ли е да е толко или имат грешка или си е 140 к.с МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Известие
Collapse
No announcement yet.
спешно!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Първоначално публикувано от emo84 Покажи съобщениемоля да ми кажете,спрел съм се на alfa romeo 146 1.8 ts 16v -бензин .моля кажете дали са здрави,с много нормално каране 9 - 10 градско ще даде ли?Но може да сложиш
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от emo84 Покажи съобщениемоля да ми кажете,спрел съм се на alfa romeo 146 1.8 ts 16v -бензин .моля кажете дали са здрави,с много нормално каране 9 - 10 градско ще даде ли? как са на подръжка при положение,че не карам много често.в автокъщата ми показаха документа точно на тая alfa и пишеше че е 70 и неколко KW,възможно ли е да е толко или имат грешка или си е 140 к.с МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНОAlfa Romeo 159
Comment
-
Първо, още заглавието на темата не е в ред. Второ, такива теми има поне 20, поразтърсете се малко де! Трето, такъв разход с тая кола НЕ МОЖЕ да се постигне, ще харчи поне 12 градско.
Има тема НАЙ-ОТГОРЕ ама явно никой не чете:
http://clubalfaromeo.com/forum/announcement.php?f=24166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Това за 8/100 градско, с очите си да го видя, няма да го повярвам.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от didkoldihno Покажи съобщениемоята гори 8 в града е 1.6 щом е 1.8 нормално е да е повече със сигорност ще ти гори най малко 10 в града"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
Comment