Известие

Collapse
No announcement yet.

спешно!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• спешно!!!

моля да ми кажете,спрел съм се на alfa romeo 146 1.8 ts 16v -бензин .моля кажете дали са здрави,с много нормално каране 9 - 10 градско ще даде ли? как са на подръжка при положение,че не карам много често.в автокъщата ми показаха документа точно на тая alfa и пишеше че е 70 и неколко KW,възможно ли е да е толко или имат грешка или си е 140 к.с МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Бате моята дава такъв разход инак зависи какво разбираш под номално каране Тази на която си се спрял е точно 144 или 140 к.с. и логично да дава по висок разход.
    Last edited by StarChild; d.m.y г., 21:16.
    Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
    FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
    sigpic

Comment

Няма шанс на такъв разход в града!!
      RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
      0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от emo84 Покажи съобщение
        моля да ми кажете,спрел съм се на alfa romeo 146 1.8 ts 16v -бензин .моля кажете дали са здрави,с много нормално каране 9 - 10 градско ще даде ли?
        Е такова понятие за Алфа НЯМА. Но като цяло под 10/100 не може да се свали Но може да сложиш
        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
        Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от emo84 Покажи съобщение
          моля да ми кажете,спрел съм се на alfa romeo 146 1.8 ts 16v -бензин .моля кажете дали са здрави,с много нормално каране 9 - 10 градско ще даде ли? как са на подръжка при положение,че не карам много често.в автокъщата ми показаха документа точно на тая alfa и пишеше че е 70 и неколко KW,възможно ли е да е толко или имат грешка или си е 140 к.с МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
          моята гори 8 в града е 1.6 щом е 1.8 нормално е да е повече със сигорност ще ти гори най малко 10 в града
          Alfa Romeo 159

Comment

Първо, още заглавието на темата не е в ред. Второ, такива теми има поне 20, поразтърсете се малко де! Трето, такъв разход с тая кола НЕ МОЖЕ да се постигне, ще харчи поне 12 градско.

Има тема НАЙ-ОТГОРЕ ама явно никой не чете:
            http://clubalfaromeo.com/forum/announcement.php?f=24
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Това за 8/100 градско, с очите си да го видя, няма да го повярвам.
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от didkoldihno Покажи съобщение
                моята гори 8 в града е 1.6 щом е 1.8 нормално е да е повече със сигорност ще ти гори най малко 10 в града
                Твоята ако даде 8 в града, трябва да поправим книжките от завода, защото тами и дават над 10
                "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                Opel Astra J GTC

Comment

Working...
                X